20000:- till Cancerfonden igen…tack vare Er!

Hej på Er!

Då var det nytt år igen och ser fram emot fortsatt samarbete med er. Ni kanske saknar choklad och vinflaskor från oss, men vi har valt att prioritera Cancerfonden …..vi har alla någon som drabbats i vår närhet. Så igår hade vi möjlighet att åter sända in 20000:- till Cancergalan. Tack för att vi får ha Er som kunder och som ger oss möjlighet till detta!! Bästa hälsningar Bengt Pålsson med personal

 

Söker ny medarbetare

Då är det dax att söka en lämplig medarbetare. Vi söker en erfaren medarbetare med driv och duktig på akryl då vi arbetar med bettskenor. Gärna en hungrig som ser framåt och som vill ”tillföra”. Det är viktigt att kunna kommunicera i tal och skrift på svenska. Det gäller heltid och lön enl överenskommelse. Maila gärna mig och ge en kort presentation: bengt@palsson.nu  ……finns bra möjligheter den ” hungrige”. Välkommen med din ansöka.

Inför stundande Jul o Nyårshelg . Öppentider

Hej på Er!

För er planering…………………….

Vi kommer att arbeta fram tom fredag den 22:e dec …….Vi öppnar åter den 2:e Januari 2018. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder….små som stora, ALLA är lika viktiga för som specialistlabb. Vi arbetar på ständiga förbättringar samtidigt som vi anställt mer personal som skall slussas in, vi kommer på så sätt kunna bemöta Era tider på ett annat sätt då genomströmningen kommer att öka. Tack vare Er kan vi regelbundet stödja Barncancerfonden som  ligger  oss varmt om hjärtat.

Hoppas att alla kan få lite välbehövlig ledighet under stundande Helger!

Bengt Pålsson med personal

Vill Du anlita oss? Labbsedlar och svarspost finns för utskrift här.

Nu håller vi på att ökat kapaciteten och kan ta emot nya kunder. Det finns labbsedlar och svarspost för tillfällig utskrift här.

Ange vilken käke och önskad betthöjning ( som referenspunkt kan du tex ange höjd mellan skären ELLER tunnaste punkt i molarpartiet. Har Du inga specifika önskemål kommer vi tillverka skenan med sk hörntandslyft.

Om möjligt önskar vi 8-10 arbetdagar, är det mer akut löser vi givetvis det också. Vi finns till för Er!

. Titta gärna på vår film om avtryckshantering som finns här på hemsidan under nyheter eller Youtube: bettskenor  Välkomna!

Höstrapport

Hej på Er alla!

Jag är otroligt glad för alla kunder …stor som lite ….tillsammans utgör Ni en fin stomme för oss att stå på! Nackdelen kan väl vara som nu, att det blir lite VÄL mkt att göra. Om vi inte kan kan erbjuda lika snabba leveranser som tidigare  så beror det på att vi inte vill att det skall gå ut över kvalitet och ibland kanske vi behöver ett par dagar extra. Men i möjligaste mån försöker vi förstås tillmötesgå Era önskemål. Vi ser nu över möjligheten att utöka kapaciteten.

Tack för att Ni finns!

Bengt Pålsson med personal

Kontakta Bengt för vidare info:
http://www.honjafe.com/sv/live-event-mallorca/

Åter från sommaren !!

Alla hjärtligt välkomna….vi är redo för Er!!

Klämdag på fredag

Hej på Er!

Vi tar oss friheten att hålla stängt nu på fredag den 26:e! Hoppas inte det ställer till besvär för Er!

Trevlig helg!

Bengt med personal!

Semesterplanering!!

Vi  kommer arbeta fram till 7:e juli…..och öppnar åter den 7 augusti. Hoppas inte att det ställer till det för Er. Ni kan skriva/ringa om vad som helst på våra vanliga vid ev frågor.  Vi önskar alla en riktigt skön sommar !!

Bästa hälsningar

Bengt Pålsson med personal

Västragötaland! Tack för all respons!

Efter det att vi sökte i senaste upphandlingen igen, så vill jag passa på att tacka för all respons från båda gamla och nya kunder. Saknar Ni beställningssedlar eller svarspost så finns det för tillfällig utskrift här på hemsidan som Ni säkert sett. Vi skickar sedan med nya med arbetet. Har Ni frågor är Ni välkomna att ringa  eller så tar jag med mig några skenor till kliniken för lite lättsam diskussion. Titta gärna på vår film om avtryckshantering…..mkt uppskattad. Vi samarbetar med Dentalpartner som budar här i Göteborg vid behov.

Bästa hälsningar

Bengt Pålsson