Vill Du anlita oss? Labbsedlar och svarspost finns för utskrift här.

Nu håller vi på att ökat kapaciteten och kan ta emot nya kunder. Det finns labbsedlar och svarspost för tillfällig utskrift här.

Ange vilken käke och önskad betthöjning ( som referenspunkt kan du tex ange höjd mellan skären ELLER tunnaste punkt i molarpartiet. Har Du inga specifika önskemål kommer vi tillverka skenan med sk hörntandslyft.

Om möjligt önskar vi 8-10 arbetdagar, är det mer akut löser vi givetvis det också. Vi finns till för Er!

. Titta gärna på vår film om avtryckshantering som finns här på hemsidan under nyheter eller Youtube: bettskenor  Välkomna!

Hoppas att Ni fått info från oss?

Hej på Er!

Har skickat ut ett mejl till Er med lite höstinfo om leveranstider osv….har Ni inte fått det så mejla mig på:  bengt@palsson.nu   så kommer det.

Vi har slussat in lite mer personal under året….det är därför viktigt att vi får våra utvärderingar från Er eller om Ni ringer och mejlar åsikter till mig då det är till stor hjälp …bra som dålig….i vårt interna arbete. Vi är såå tacksamma att få ha Er som kunder! Hjärtligt välkomna! Labbsedlar och svarspost finns för tillfällig utskrift här på hemsidan.

Bästa hälsningar

Bengt Pålsson

Höstinformation

Hej på Er! Då har vi kommit in i höstrutinerna. Själv har jag fått lite problem med hälsan och legat inne på sjukhus i ett par omgångar efter semestern. Men vi kör på som vanligt så det är bara att höra av sig om Ni behöver oss …..och kom ihåg …inga frågor är för dumma ! Jag är sjukskriven nu och får inte köra bil på 6 mån då det är konstaterad epilepsi som jag medicineras för. Så både gamla och nya kunder är hjärtligt välkomna.

Bästa hälsningar Bengt Pålsson med personal

Välkomna!! Idag drar vi igång …..!

Hoppas inte vi ställt till det för Er i sommar ….men nu är vi på plats och kör på.  5-6 arbetsdagar plus ev postgång : ))

Bengt Pålsson

Semestertider!!

Hej! För Er som inte vart på instagram. Vi kommer semesterstängt 4 veckor i sommar ..6 juli och öppnar åter den 6 augusti. Vi håller hårt tempo fram till stängning. Hoppa att alla får en riktigt fin sommar!!

Välkomna!

Bengt Pålsson med personal

Vad är de svarta gummifickorna som kommit till kliniken ?!

Ja det kanske är svårt att veta vad det ÄR vid första anblicken…..MEN det är kreditkort/körkortshållare som du klistrar på baksidan av din mobil. VÄLDIGT BRA! ta bara bort skyddspapperet på baksidan och klistra på….vill Ni ha fler…bara säg till! Bengt Pålsson

Leveranstider

I samband med att vi flyttar ner labbet i Åre till Göteborg så kommer vi kunna leverera på kortare tid då vi inte behöver ta hänsyn till leveranstid med postnord på samma sätt. Så om Ni har behov av kortare leverantider så kommer det inte utgöra några större problem nu när pakethanteringen går bort. Följ oss gärna på Instagram : palssonslabb

Välkomna !!

Ny postadress och lite att tänka på!

1.Vårt företagscenter har flyttat och vi har omdirigerat vår svarspost till Solrosgatan 13 416 51 Göteborg  direkt till labbet.

2. Tänk på frostrisken….lägga på avtryck före tömning ….men det vet Ni!

3. Vi håller på och slussar in nya tekniker pga ökad afterfrågan ….glöm ej att ge feedback, det hjälper mig i våra utvärderingar.

4. För Er som vill kommunicera på annat språk ….vi pratar…svenska, norska, spanska,polska,ungerska,rumänska,arabiska,tyska,engelska och Göteborska förstås!

Välkomna!!

Bengt pålsson

20000:- till Cancerfonden igen…tack vare Er!

Hej på Er!

Då var det nytt år igen och ser fram emot fortsatt samarbete med er. Ni kanske saknar choklad och vinflaskor från oss, men vi har valt att prioritera Cancerfonden …..vi har alla någon som drabbats i vår närhet. Så igår hade vi möjlighet att åter sända in 20000:- till Cancergalan. Tack för att vi får ha Er som kunder och som ger oss möjlighet till detta!! Bästa hälsningar Bengt Pålsson med personal

 

Inför stundande Jul o Nyårshelg . Öppentider

Hej på Er!

För er planering…………………….

Vi kommer att arbeta fram tom fredag den 22:e dec …….Vi öppnar åter den 2:e Januari 2018. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder….små som stora, ALLA är lika viktiga för som specialistlabb. Vi arbetar på ständiga förbättringar samtidigt som vi anställt mer personal som skall slussas in, vi kommer på så sätt kunna bemöta Era tider på ett annat sätt då genomströmningen kommer att öka. Tack vare Er kan vi regelbundet stödja Barncancerfonden som  ligger  oss varmt om hjärtat.

Hoppas att alla kan få lite välbehövlig ledighet under stundande Helger!

Bengt Pålsson med personal